HTML

Zoli megmondja.

Eme blog Zoltán gondolatainak, az összegzése, különböző témákban.

Friss topikok

Linkblog

2010.08.23. 16:08 A Zoltán

Bemutatkozás

 Sziasztok!

A nevem Osváth Zoltán, valójában ennél hosszabb, de én így lettem anyakönyveztetve. 94' decemberében születtem s azon hónap 12. napján tehát most 15 évet tudhatok magam mögött, de 3 hónap múlva már 16-ra nő ez a szám. Görömbölyött élek [Miskolc] és az Avasi Gimnáziumban töltöm középiskolás éveimet. Mást most nem írnék ide végülis a cikkek alapján azért valamelyest meglehet ismerni, már amennyire neten meglehet ismerni valakit valamelyest.

Sokaknak a blogjuk, körülbelül egy igen részletes napló az életükről vagy "vicces" képek és videók feltöltése, viszont az én blogom nem a mindennapjaim közvetítéséről fog szólni, nem is a megnevettetésetekre szolgál. 

Gondolom sejtitek miről írok, majd ide.Mint ahogy azt a szlogen "Zoli megmondja" is közvetíti az én saját véleményemet fogom megfogalmazni sokmindenről (életvitel,film,irodalom,sport,tudomány,game és egy kis humor is lesz néha persze).

Igérem igyekszem elkerülni a helyesírási hibákat, de azt is igérem hogy szókimondó stílusúak lesznek a véleménynyilvánításaim, de ragaszkodom, majd az elegáns stílusomhoz, tehát nemfogok durrogtatni kisebb-nagyobb trágár szócsokrokat.

 

 

3 komment

Címkék: bemutatkozás


A bejegyzés trackback címe:

https://azoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr22241530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.matt94 2010.08.26. 18:47:39

Zoltááááán:)
nagyon keméény(Y)
jol tolod:D

Nagy Ákos 2010.09.16. 16:07:29

ZOLTÁN :) grat erre nem lehet mást mondani minthpgy naon profi vagy :) te a csapolás mestere
süti beállítások módosítása